ΑρχικήΕταιριες Κρουαζιερας

H Azamara Cruises είναι μια εταιρεία παροχής πολυτελών κρουαζιέρων με μικρότερα κρουαζιερόπλοια, η οποία προσφέρει στους επιβάτες ξεχωριστές, εξατομικευμένες υπηρεσίες και πληθώρα επιλογών διασκέδασης και δραστηριοτήτων.
Η εταιρεία διαθέτει 2 πλοία χωρητικότητας 710 και 694 επιβατών αντίστοιχα και δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει υπερπολυτελείς κρουαζιέρες με εξαιρετικά εκλεπτυσμένες υπηρεσίες εν...

Η Carnival Cruise Lines είναι μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες εταιρείες κρουαζιέρας στο κόσμο, με στόλο αποτελούμενο από 23 πλοία “Fun Ships”, τα οποία προσφέρουν περίπου 100 διαφορετικά δρομολόγια στις Μπαχάμες, την Καραϊβική, Μεξικανική Ριβιέρα, Αλάσκα, Χαβάη το Κανάλι του Παναμά, Καναδά, Νέα Αγγλία και την Ευρώπη.

Κρουαζιέρες με την...

Από την ίδρυση της το 1989 η CELEBRITY CRUISES έχει κρατήσει αληθινή τη δέσμευσή της να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της κλασσικής και κομψής κρουαζιέρας και να τα αναβαθμίζει στο σύγχρονο τρόπο διακοπών.
Το 1997 συγχωνεύτηκε με την ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL σχηματίζοντας την ROYAL CARIBBEAN CRUISES LTD, έναν από...

Καλωσορίσατε στην Ελληνική κρουαζιέρα!!!

Οι κρουαζιέρες μας αποτελούν μια υπόσχεση. Τη δική μας υπόσχεση, πως θα σας ταξιδέψουμε στα μέρη που πραγματικά ονειρεύεστε. Θα σας πάμε σε ειδυλλιακούς προορισμούς, ξακουστούς στα πέρατα του κόσμου, αλλά και σε μικρότερα, πιο ανεξερεύνητα στολίδια της Ελληνικής Μεσογείου. Υποσχόμαστε πως θα σας καλομάθουμε επικίνδυνα… Η...