ΑρχικήΠοιοί είμαστε

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ !

Πάνω από 40 χρόνια ιστορίας και αφοσίωσης στον τουρισμό έφεραν κοντά σας τον δικτυακό τόπο letscruise.gr

Το 1967 ο Κωνσταντίνος Μεσσάρης πρωτοδημιούργησε την εταιρία που σήμερα έχει επωνυμία Κ. ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΕ. και διακριτικό τίτλο HETCO TOURS. Τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της, η εταιρία μας δραστηριοποιήθηκε κατά κύριο λόγο με υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού. Με συνέπεια και σημαία την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, το HETCO TOURS καταξιώθηκε στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού και σήμερα απολαμβάνει την ηγετική θέση που δημιούργησε, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του σε πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας.

Από τις αρχές της δεκαετίας του 1970 η εταιρία άρχισε να δραστηριοποιείται και στον Ελληνικό χώρο. Το 1972 έγινε μέλος της IATA και σύντομα έκτισε ένα πλούσιο πελατολόγιο κυρίως εταιρικών πελατών που εμπιστεύθηκαν όλες τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες σε εμάς. Σύντομα δημιουργήθηκαν τμήματα επαγγελματικού ταξιδιού, εταιρικών συναντήσεων και δραστηριοτήτων, υπηρεσιών προς δημόσιους φορείς, και παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και απαιτήσεων.

Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000 και έχοντας παροτρυνθεί από τους ίδιους τους πελάτες μας, αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε την ανάγκη ευρύτερης παρουσίας της εταιρίας μας στο Ελληνικό κοινό. Η έλλειψη πραγματικά αξιόπιστων υπηρεσιών στα ταξίδια αναψυχής για τους Έλληνες που ταξιδεύουν και η εμπειρία μας από τις ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις των ξένων επισκεπτών αλλά και των εταιρικών πελατών μας, μας έδωσαν την ώθηση να δημιουργήσουμε ένα νέο τμήμα που σήμερα δραστηριοποιείται με την οργάνωση ποιοτικών ταξιδιών αναψυχής προσιτά για όλους.

Έτσι το 2003 δημιουργήσαμε το "Traveller ταξίδια στον κόσμο" που στην ουσία είναι ένας πρόσθετος διακριτικός τίτλος της εταιρίας Κ. ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΕ και αντιπροσωπεύει το τμήμα ταξιδιών αναψυχής της εταιρίας μας.

Το 2009, το Traveller απέκτησε το δικό του τμήμα κρουαζιέρας. Το letscruise.gr αποτελεί τον δικτυακό τόπο του "Traveller ταξίδια στον κόσμο" και φιλοδοξεί να γίνει ο αγαπημένος ιστότοπος όλων όσων αγαπούν την κρουαζιέρα, αλλά και η βάση εκείνων που θέλουν να γνωρίσουν την κρουαζιέρα.

Η φιλοσοφία μας είναι να δημιουργούμε και να παρέχουμε προγράμματα ταξιδιών σε όλο τον κόσμο, μικρά ή μεγάλα, κλασσικά ή ιδιαίτερα, σε τόπους κοντινούς ή μακρινούς, με έμφαση στην ποιότητα υπηρεσιών και όχι στην μαζικότητα, με έμφαση στην προσιτή τιμή για όλους, και όχι για τους λίγους. Καταλάβαμε πως το ταξίδι είναι ένα όνειρο, είναι οι στιγμές ηρεμίας, οι στιγμές γνωριμίας με τον κόσμο, οι στιγμές που ξεφεύγουμε από την καθημερινότητά μας, οι στιγμές που γνωρίζουμε, γευόμαστε, εξερευνούμε, ξεκουραζόμαστε, ξεφεύγουμε σε άλλους κόσμους. Είναι οι λίγες ημέρες για τις οποίες αδημονούμε μήνες, και πολλές φορές ένα ολόκληρο χρόνο. Είναι ένα πολυτιμότατο άυλο αγαθό που απαιτεί τον απόλυτο σεβασμό και τη συνέπεια αυτού που το παρέχει.

Καλό σας ταξίδι !

Αλέξανδρος Μεσσάρης

Διευθύνων Σύμβουλος